Graduateowls-bulgaria.com
Graduateowls-bulgaria.com
Menu Menu

Академични писателски услуги на справедлива цена

Писане от нулата
Редактиране / корекция
Въпроси с множество избори
Решаване на задач
Цена на страница
(275 думи)
14 дни 10 дни 6 дни 3 дни 2 дни 24 часа 12 часа 6 часа 3 часа
Студент
Бакалавър
Професионалист
Помощ за прием

И така, решихте да закупите персонализирана хартия от нас. Но първо искате да проверите дали цената се формира справедливо, нали? Е, тук са критериите, които влияят върху общата цена на вашата поръчка: вида хартия, нивото на сложност, крайния срок, броя страници и допълнителните услуги.

Ето екстрите, които може да искате да добавите към вашата поръчка, за да получите още по-добро изживяване с нашата компания:

• Доклад за плагиатство. Това ще служи като доказателство за отговорната работа на нашия автор и оригиналността на вашия документ. Цената за документи с двойно разположени страници е $ 9,99 – 1-10 страници, $ 10,99 плюс $ 1 за всяка допълнителна страница за единадесет и повече страници. Цената за документи с единични интервали е $ 6 – 1-5 страници и $ 11.99 плюс $ 2 за всяка допълнителна страница за шест и повече страници.  

• Абстрактна страница. Ще го направим за $ 14,99.   

• VIP обслужване на клиенти. Клиентите, които добавят тази опция, се обслужват първо. Те също така получават SMS известия със състоянието на поръчката си, след като се промени. Тази опция се предлага за $ 14,99.   

• Предпочитан писател. Изберете писателя, чието творчество ви е впечатлило. Таксата зависи от избрания автор.   

Можете да получите 5% отстъпка за вашата поръчка, ако общата й цена е над $ 500, или 10% отстъпка, ако общата й цена е над $ 1000.